
اثرگذاری هوش مصنوعی در لجستیک دریایی/ جایگاه ایران کجاست؟!
به گزارش کاریبو به نقل از آنا، هوش مصنوعی به عنوان یک انقلاب صنعتی به طور فزایندهای راه حلهای هوشمند را برای انسان به ارمغان میآورد. هوش مصنوعی مزایایی را از نظر کاهش مصرف انرژی، کاهش هزینه، کاهش خطرات عملیاتی و افزایش ماتریسهای عملکرد به ارمغان میآورد.
ادغام هوش مصنوعی ساختار، مدیریت، طراحی، بهرهوری، تولید و دسترسی به محصولات صنعتی را تسهیل میکند. با این حال، استفاده از آن تحت نظارت و عمدتاً به اقتصادهای مدرن محدود شده است، که نیاز به ادغام گستردهتر در صنایع کوچک، متوسط و مقیاس بزرگ در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته دارد.بیشک در این مسیر همکاری بین دانشگاهیان، محققان، صنعت گران، اقتصاددانان، پرسنل اداری و فنآوران برای تقویت یکپارچگی پایدارتر، کارآمدتر، از نظر اقتصادی مقرون به صرفه و ایمن هوش مصنوعی در صنایع مختلف در سراسر جهان بسیار مهم است.هوش مصنوعی اکنون بر انواع حمل و نقل از جمله حمل و نقل دریایی نقش موثر و مستقیمی دارد و میتواند تاثیرات شگرفی از بهرهوری و بهینهسازی استفاده از منابع را برای این بخش مهم و حیاتی اقتصادی رقم بزند.
آینده هوش مصنوعی در حمل و نقل دریایی به عنوان یکی از تحولات کلیدی در بهبود کارایی، کاهش هزینهها و افزایش ایمنی شناخته میشود. این فناوری با بهرهگیری از الگوریتمهای پیشرفته و تحلیل دادههای بزرگ، به شرکتها این امکان را میدهد تا فرآیندهای حمل و نقل را بهینهسازی کرده و تصمیمات بهتری در زمینه مدیریت ناوگان، مسیرها، و مصرف سوخت بگیرند. البته بر اساس داده کارشناسان و صاحبنظران در این صنعت، به کمک هوش مصنوعی، سیستمهای ناوبری خودکار، پیشبینی شرایط آب و هوایی، بهینهسازی مسیرهای حملونقل، و حتی نگهداری پیشگیرانه تجهیزات به طور هوشمند انجام میشود.