
شاگرد راننده هوشمند در کنار رانندگان
به گزارش کاریبو به نقل از آنا، محمدرضا کرمپور مدیرعامل یک شرکت فناور مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن که با تمرکز بر هوشمندسازی سیستم حملونقل در هشتمین رویداد ملی عصر امید تبریز حضور خواهد داشت در تشریح فعالیت و کارکرد این شرکت اظهار کرد: در حالی که حملونقل در دنیا به نسل پنجم رسیده در ایران هنوز در نسل دوم هستیم.
وی توضیح داد: با سیستم هوشمندی که طراحی کردهایم، روی لبه فناوری حرکت میکنیم. راننده از صفر تا صد مراحل کاری خود از نوبتگیری و بارگیری تا سوختگیری و دریافت بارنامه را روی اپلیکیشن (برنامه کاربردی) میبیند و دیگر نیازی به حضور فیزیکی در هیچ مرحلهای، جز پشت فرمان ندارد.
وی افزود: سیستم هوشمندسازی حملونقل دغدغههای اصلی رانندگان را برطرف میکند. راننده دیگر نگران دیرشدن یا پیدا نکردن بار نیست. در دنیا، یک کشنده عمومی باید سالانه ۱۵۰ هزار کیلومتر پیمایش داشته باشد؛ اما در ایران، رانندگان گاهی ۵۰ تا ۱۰۰ هزار کیلومتر را برای تأمین بار خالی میروند؛ بنابراین با این سیستم، ترددهای بیهوده را حذف کردیم. بهعنوان نمونه به راننده میگوییم قبل از تبریز در قزوین یا هشتگرد بار وجود دارد، آنجا بارگیری کن. این کار باعث صرفهجویی در زمان و هزینه میشود.
مدیرعامل شرکت فناور مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن درباره خدمات جانبی این سیستم هوشمند به آنا گفت: بهعنوان شاگرد کنار راننده هستیم. به او اطلاع میدهیم کجا رستوران خوب وجود دارد، چه زمانی تعویض روغن لازم بوده و حتی خدمات قضائی را راهنمایی میکنیم و هدف اصلی کاهش دغدغههای راننده است.
کرمپور در پاسخ به سؤالی درباره نقش رویداد عصر امید در تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت بیان کرد: این رویدادها مهماند؛ اما باید به مرحله عملیاتی برسند. امیدواریم نتایج این همایشها به کارهای اجرایی منجر شود. در ایران نمایشگاههای زیادی برگزار میشود؛ اما اغلب نتیجه عملی ندارند. باید خروجی مشخصی داشته باشیم.
موانع اداری و کارشکنیها برطرف شود، نیازی به بودجه دولتی نداریم
وی با بیان برنامههای آینده شرکت متبوعش برای تولید و سرمایهگذاری توضیح داد: نیازی به بودجه دولتی نداریم، فقط میخواهیم موانع اداری و کارشکنیها برطرف شود. بخش خصوصی باید آزادانه کار کند؛ اگر دولت فقط قوانین را تسهیل کند، چرخه اقتصاد بهتر میچرخد.
مدیرعامل شرکت فناور گفت: هدف از حضور در رویداد عصر امید تبریز، همکاری با دانشگاه و جذب نخبگان است. میخواهیم دانشجویانی که پس از فارغالتحصیلی بیکارند در کنار ما آموزش ببینند و نوآوریها را عملی کنند. انتظارمان از دانشگاه این بوده که بتوانیم از استعدادهایشان برای بهبود این پروژه استفاده کنیم.
رویداد ملی عصر امید در هشتمین دوره برگزاری خود با عنوان «ساخت و تولید و فناوریهای صنعتی» ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت جاری با حضور فناوران و صنعتگران در استان آذربایجان شرقی و در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار میشود.
هشتمین رویداد ملی عصر امید با حضور ۸۰ محصول (شرکت) از ۱۹ استان و ۴۰ واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی و ۱۰ شرکت صنعتی از صنایع بزرگ کشور و استان آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد.